MAX KLUB

O NAS

Na kratko

Medtem ko se je Slovenija leta 1991 osamosvajala, se je v najmlajšem mestu najmanjše jugoslovanske republike rojeval Max klub. Z zahodnjaško metropolitansko vizijo je ponudil alternativo tedanji velenjski klubski sceni, na kateri je danes najstarejši preživeli primerek svoje vrste in še vedno nepresahljivi vir urbanih kultur. Iz nočnega središča zabave in dnevnega družabnega križišča, ki v prvih mesecih delovanja nikoli ni zaklenil svojih vrat, je s širjenjem glasbenega repertoarja prerasel lokalne meje in zajel širok spekter družbe. Postal je stičišče subkultur in generacij večno mladih in nostalgičnih odraslih. V minulih treh desetletjih je gostil večino uveljavljenih slovenskih glasbenikov, številna nesmrtna imena ex yu rocka in druge ikone Balkana, DJ-e svetovnega kova ter nekatere najbolj prepoznavne ustvarjalce sodobnega jazza s celega sveta. Z Max klub jazz festivalom, Kreativno jazz kliniko in drugo produkcijo je namreč Velenje vrisal med iskriva žarišča na zemljevidu slovenske in svetovne jazzovske scene. S serijami žanrsko raznolikih glasbenih in družabnih dogodkov, ki so nastajali v koprodukciji z lokalnimi in tujimi partnerji, pa je v vseh obdobjih svojega delovanja spremljal lokalno družbeno-kulturno tranzicijo ter vzpostavil stalnice, ki še danes prebujajo mesto iz nočnega hiberniranja. Nudi tako intimno koncertno prizorišče zahtevnim poslušalcem kot plesišče nenasitnim žurerjem. Max klub je po tridesetih letih delovanja drugačen, a isti – je prva ali zadnja postaja zasanjanih ponočnjakov ali jutranjih ptic, ki želijo spiti kavo ali pivo, srečati prvo ali pravo ljubezen, plesati ali filozofirati do jutra, ostati ali postati del mozaika velenjske klubske scene.

Svetlobni efekti

Na koncertih so ob dobrem ozvočenju prav svetlobni efekti glavni način za dviganje razpoloženja obiskovalcev. Njihova energija še kako razživi posameznike, 

Priljubljene zvezde

Ko govorimo o popularnih glasbenih skupinah, govorimo predvsem o predstavnikih pop-odra, ki imajo rotacijo na radiu, nastopajo na televiziji in sodelujejo v nominacijah za glasbene nagrade.

Plesišče

Nudi obiskovalcem možnost, da se popolnoma sprostijo, odmislijo skrbi in se skupaj zavrtijo ob dobri glasbi. Plesišče tako hitro postane osrednji prostor dogajanja.

Popularni DJ-i

Nastopajo na raznovrstnih javnih in zasebnih dogodkih. Slišimo jih lahko tudi po radiu kot voditelje in mešalce glasbe.

Nastopi v živo

Nastopajočim nudimo odlične pogoje za izvedbo, saj je Max klub tehnično dobro opremljen in je sam videz dodana vrednost k dobremu ambientu.

Odlična glasba

Naša ponudba je znana po svoji raznolikosti in kakovosti, možnost za predstavitev in nabiranje izkušenj dobijo tudi neuveljavljene glasbene skupine iz Velenja, Slovenije in tujine.
Back to Top
Product has been added to your cart